gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100

Paasmenu recepten? Aan de slag met deze 5 frisse lentetoppers!

Ben jij nog op zoek naar een geschikte invulling van jouw paasmenu? Wij zetten je op weg met vijf originele lentegerechten.

De lente staat – met wat meeval – volledig in het teken van feestjes, lekker eten en een gezellig glaasje drinken onder een zalig zonnetje. Ben jij nog op zoek naar geschikte paasmenu recepten? Wij zetten je op weg met vijf verkwikkende lentegerechten.

Hapje van zoete aardappel met avocado en spek

Een perfecte binnenkomer voor jouw paasmenu. Dit gerechtje laat jouw gasten meteen kennismaken met alle hoeken van het smaakpalet. Het zoete van de aardappel contrasteert met het zoute van het spek en de frisse toetsen in de avocado.

Stuur mij naar het recept!

 

Salades met een veggie toets

Je paasmenu recepten moeten niet allemaal vlees bevatten. Zeker bij warmere temperaturen is een fris slaatje welgekomen. Wat dacht je van een salade van rode bonen, mango en avocado? Een smaakbommetje dat ongetwijfeld in de smaak valt aan tafel.

Of ben je eerder te vinden voor een exotisch getint slaatje? Met deze groene couscoussalade met een kruidige kick zet je meteen de toon voor de rest van de namiddag of avond.

Geen paasmenu zonder asperges

Tijd voor een Vlaams-Italiaans onderonsje. Wat krijg je als je dé Vlaamse klassieker bij uitstek in een pastavorm giet? Een heerlijke frisse pasta met asperges en een smaakvolle rucolapesto die zeker niet voor de laatste keer op je tafel zal passeren.

Stuur mij naar het recept!

Steak met pittige kruidensaus en tomatensalade

Geen lamsvlees, maar wel een sappige steak. Zeker het sausje van dit gerecht valt enorm in de smaak bij veel onze klanten. Als je natuurlijk het recept tot in de puntjes volgt ;-) Ook in combinatie met lamskoteletjes of tonijnsteak vormt dit sausje een absolute voltreffer.

Stuur mij naar het recept!

De juiste smaakmakers voor jouw paasmenu? Check onze webshop!

Bakken, braden, kruiden, soepen en sausjes maken, noem maar op. Bij Sublimix hebben we echt àlles in huis om jouw paasmenu recepten tot een groot succes om te toveren. Bezoek nu onze webshop en ontdek ons hele assortiment.

Meer recepten ontdekken? Liselotte bestookt je met tientallen topgerechten uit haar heerlijke keuken.

Sublimix-WS-04APR-Blogbeeld-160x1160
Facebook
Pinterest
LinkedIn
Print
WhatsApp
GRATIS KOOKBOEK

Download het Sublimix kookboek

Boordevol lekkere en snelle recepten voor door de week en speciale gelegenheden.

gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100