gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100

Penne met geroosterde bloemkool, champignons en comté

Wat heb je nodig voor Penne met geroosterde bloemkool, champignons en comté

  • 1 kg bloemkoolroosjes
  • saffloerolie
  • peper
  • grof zout
  • 500 g champignons (in plakken)
  • grillfix
  • 600 ml water
  • 3 cookmates witte saus
  • 2 cookmates bospaddenstoelensoep
  • 1 kl tijmblaadjes
  • 150 g comté (geraspt)
  • 300 g gekookte ham (in blokjes)
  • 500 g penne
  • fijngehakte peterselie

Aan de slag!

  • Bedek een bakplaat met bakpapier en verwarm de oven voor op 220°.
  • Leg de roosjes bloemkool op de bakplaat en besprenkel met saffloerolie. Kruid met peper en zout. Bak de roosjes 10 minuten in de oven. Roer ze daarna even om en bak 10 minuten verder. Ze mogen mooi geroosterd zijn.
  • Bak de champignons in een hete pan met een scheut saffloerolie. Kruid ze met grillfix. Houd opzij.
  • Kook de pasta al dente in ruim, gezouten water.
  • Meng het water met de witte saus, bospaddenstoelensoep en tijm. Breng aan de kook. Als de saus kookt laat je er de comté in smelten. Werk de saus af met een scheutje kookvocht van de pasta en doe er de champignons en hamblokjes bij.
  • Giet de pasta af en roer alle componenten onder elkaar. Werk af met de peterselie.
Penne met geroosterde bloemkool

Dit heb je hiervoor nodig

Saffloerolie 750ml

 8,00

Grillmix

 6,00

Bospaddenstoelensoep

 8,00

Witte saus

 8,00 12,00

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Print
WhatsApp
GRATIS KOOKBOEK

Download het Sublimix kookboek

Boordevol lekkere en snelle recepten voor door de week en speciale gelegenheden.

gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100