gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100

Nog vragen?

pepersaus

Productvragen

Ja, onze producten bevatten gejodeerd zeezout, maar het zoutgehalte is in het algemeen iets lager dan wat we gewoon zijn bij dit soort producten.
Mag je van de dokter geen zout eten? Ook dan hebben wij met onze specifiek zoutarme bouillons een lekker oplossing voorhanden.
De Sublimix fonds zijn daarentegen wel 100% zoutloos.

Onze klassieke bouillons (Tellofix Gold, groente-, kippen-, runds-, en visbouillon) bevatten een bescheiden hoeveelheid zout (0.8g tot 1g zout per 100ml). Indien je op een streng zoutarm dieet bent aangewezen, raden wij aan om je te beperken tot onze zoutarme groente– of kippenbouillon.
Ook onze fonds (gevogelte, runds, wild) zijn 100% zoutloos.

De bouillons van Sublimix zijn instant bouillons, en hoeven niet mee te koken om hun smaak af te geven aan het gerecht. Om de optimale smaak van de
bouillons te behouden raden wij aan om de bouillon op het eind van de kooktijd toe te voegen. Zo houden de diverse aanwezige kruiden hun frisse punch.

Zeker, dit is geen enkel probleem. Uiteraard is de diepvriezer geen onbeperkt houdbaarheidstoestel. Niet te lang in de diepvries laten zitten dus!

Dit is zeker mogelijk, meer nog, wij raden aan om de Tellofix Gold groentebouillon te combineren met onze kippen-, runds-, visbouillon   of Thaïse bouillon voor een extra lekker resultaat.
Ook met onze soepmixen kan je creatief zijn door de soorten onderling te combineren of te versterken met
een beetje bouillonpoeder naar keuze.

Kruiden zijn onderhevig aan licht, lucht, warmte en vocht. De speciaal uitgekiende verpakking met aluminium
binnenbekleding beschermt je product tegen deze invloeden, zodat ze extra lang houdbaar zijn.
Tips voor een lange houdbaarheid:

  • Na opening snel terug afsluiten (niet laten open staan).
  • Koel en droog bewaren (bvb niet in het kastje boven de dampkap).
  • Het product in de oorspronkelijke doos bewaren.

De THT (Tenminste Houdbaar Tot) vind je terug op de bodem van de verpakking. Deze datum in de minimale datum dat het product zijn kwaliteit en smaak garandeert. Is het product over datum? Proef, ruik en oordeel zelf of het product nog lekker is.

Een belangrijk deel van de Sublimix producten is gluten- en/of lactosevrij. Ook al ben je niet allergisch of
overgevoelig voor gluten of lactose, dan is het totaal onschadelijk om glutenvrije of lactosevrije producten te
gebruiken. Een gluten- of lactosevrije eetgewoonte zal voor de meeste personen zelfs een gunstige invloed
hebben op de spijsvertering.

Jazeker, al onze producten zijn caloriearm, licht verteerbaar en cholesterolvrij. Uiteraard zijn onze vetstoffen niet vetarm, maar ook vetten maken een onmisbaar deel uit van een gezond eetpatroon.
Ook de sauzen van Sublimix zijn uitermate mager en cholesterolvrij indien je deze op basis van water bereidt, en kunnen dus zonder problemen gebruikt worden in combinatie met een vetarm of cholesterolvrij dieet.
De voedingswaarden van ieder product vind je terug op de betreffende productpagina’s.

Bij Sublimix werken we met kleine bulkverpakkingen in plaats van portieverpakkingen. Het voordeel is dat we zo veel minder verpakkingsafval produceren, en dat je zelf makkelijk jouw persoonlijke dosering kan kiezen.
Ook voor kleine huishoudens, één- en tweepersoonsgezinnen hebben wij geschikte verpakkingen. De gemiddelde verbruikstijd van onze verpakkingen mikt op 3 à 4 maanden. Is er toch een product wat langer blijven staan? De ruime houdbaarheidsdatum zorgt ervoor dat je de producten kan opgebruiken vooraleer de datum verstrijkt.

CM of Cookmate is een maatschepje dat dient om het doseren nog iets makkelijker te maken. Beschik je niet
over dit maatschepje? Geen nood, de doseringen in gram per liter vind je ook terug op de verpakkingen.

Diverse vragen

De klantenkaart is enkel geldig op de openbare markten, en kan dus niet gebruikt worden in winkels of
webshops.

Doorgaans zal je jouw pakket binnen de 3 werkdagen ontvangen. Dit wordt door PostNL aan huis gebracht. Wanneer je pakket in verwerking is bij PostNL ontvang je hiervan een mail.
Wegens  omstandigheden kan het soms iets langer duren vooraleer je de bestelling thuiskrijgt, maar we doen ons best om de verzendtijd zo kort mogelijk te houden.

Je activatiemail zit heel waarschijnlijk in de ongewenste mail of spamfolder. Dit gebeurt vaak wanneer je een gmail gebruiker bent. Zoek daarom de mail in deze map, en daar kan je dan de activatiemail vinden en je profiel activeren. Ook niks gevonden bij de ongewenste mails? Neem dan contact met ons op via mail of telefoon, en wij lossen het voor je op!

Je dient enkel cijfers in te vullen, zonder spaties of letters. Dit zijn 4 groepen van 4 cijfers, wat er mogelijk nog
achter staat hoort niet meer bij het kaartnummer.

Bij problemen, aarzel niet om hierover contact op te nemen. Wij willen je graag van dienst zijn.

De verzendkost is 6 euro voor bestellingen van minder dan 50 euro. Vanaf 50 euro wordt er geen verzendkost aangerekend. Vanaf 100 euro ontvang je ook 10% korting op je bestelling.

Wij werken samen met zelfstandige verkopers die zelf hun schema indelen. Wij raden daarom aan rechtstreeks contact op te nemen. Je kan de contactgegevens van onze verkopers vinden via de Verkooppuntenpagina.
gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100