gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100

5 heerlijk frisse slaatjes voor bij de bbq

Wat is er lekkerder dan een paar frisse slaatjes voor bij de bbq? Snel klaar, gezond en gewoon heerlijk: wij verzamelen vijf topslaatjes voor deze zomer.

Zuiders warm, Engels nat of Belgisch wisselvallig? Over de zomerse weersverwachtingen durven we geen voorspellingen te doen. Dat er lekker gaat gebarbecued worden, daar zijn we wel zeker van. En wat is er lekkerder dan een paar frisse slaatjes voor bij de bbq? Snel klaar, gezond en gewoon heerlijk: wij verzamelen vijf topslaatjes voor deze zomer.

De kleurrijke smaakexplosie

Perfect in combinatie met kipsaté of met lekker gegrild rundsvlees. Deze salade van rode bonen, mango en avocado ziet er niet alleen heel kleurrijk uit, het smaakt ook naar alle kleuren van de regenboog. En je bespaart jezelf heel wat borden afwas!

Breng mij naar het recept!

De koninklijk exotische

Deze couscoussalade royal is niet zomaar een slaatje voor bij de bbq. De duidelijke verwijzing naar de Tunesische keuken en de rijkdom aan bijhorende kruiden zullen je tafelgasten ongetwijfeld met verstomming slaan. Een barbecue met pit? Check!

Breng mij naar het recept!

De lokale topper

Randje lente, randje zomer, maar een te groot succes om links te laten liggen. Leg je beste kipfilets alvast klaar langs de grill en ga aan de slag met dit karaktervol slaatje. Met deze aspergesalade met kip scoor je gegarandeerd.

Breng mij naar het recept!

De fijne beet

Het kraakt en het smaakt. En bovendien is het nog eens enorm gezond. Deze bloemkoolsalade met rode druiven past perfect bij een zonnige zomerdag en is trouwens enorm eenvoudig te bereiden.

Breng mij naar het recept!

De onmisbare klassieker

We zouden het niet durven vergeten. Geen barbecue zonder een frisse, maar hartelijke aardappelsalade. De klassieker waar je maar best genoeg van maakt. Een beetje zuur, een lekker verse mayonaise in combinatie met een goed stukje vlees, vis of kip. Smakelijk!

Breng mij naar het recept!

Extra barbecuetips nodig?

Eentje is geentje, toch? Daarom verzamelen we naast bovenstaande slaatjes bij de bbq nog een aantal lekkere barbecuetips en -gerechten zodat je de komende maanden zeker goed zit. Geniet ervan!

5 heerlijk frisse slaatjes voor bij de bbq
Facebook
Pinterest
LinkedIn
Print
WhatsApp
GRATIS KOOKBOEK

Download het Sublimix kookboek

Boordevol lekkere en snelle recepten voor door de week en speciale gelegenheden.

gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100