Aspergesalade met kip: de zomer op je bord

De zomer op je terrastafel toveren? Deze aspergesalade met kip is om duimen en vingers bij af te likken!

Wil je eens een pure portie zomer op je terrastafel toveren? Dan is dit recept voor aspergesalade met kip echt iets voor jou. Laat het smaken!

Dit heb je nodig voor deze aspergesalade met kip

Aan de slag!

  • Wok de aspergereepjes in saffloerolie ‘al dente’.
  • Rooster de pijnboompitjes in een hete koekenpan zonder vetstof tot ze mooi kleuren.
  • Paneer de kippenreepjes in Cuissana, gemengd met Sublimix wokkruiden en bak ze in een grillpan.
  • Meng de 3 salades, snijd ze grof en schik ze in een diepe ronde schaal.
  • Voeg alle ingrediënten toe en meng deze met 2 spatels.
  • Strooi op het einde de pijnboompitjes erover.
  • Besprenkel de aspergesalade met kip met de citroen-basilicum dressing.
  • Smakelijk!

Wat vind je nog leuk?

© SUBLIMIX 2019