Zalm zit boordevol omega 3, een gezonde stof die heel belangrijk is voor je lichaam. Omega 3:
Bovendien is zalm een erg veelzijdige vis in de keuken. Bakken, grillen, roken, stomen of misschien eet je ‘m wel rauw? Welk zalmrecept je ook volgt: let erop dat je de vis steeds op een gezonde manier bereidt. Ga je ‘m bijvoorbeeld frituren, dan verliest de zalm al zijn goede eigenschappen.
Tweemaal per week. Dat is hoe vaak je best een vette vis zoals zalm op het menu zet. Om je alvast op weg te helpen, selecteerden we enkele heerlijke zalmtoppers. Met welk zalmrecept ga jij aan de slag?
Een heerlijk zalmrecept met tagliatelle en een smeuïge aspergesaus. Krijg jij het water al in de mond?
Verse asperges, heerlijke kruidenolie en gerookte zalm. Drie toppers bij mekaar die zorgen voor een heerlijk, fris gerecht.
Een echt zalmrecept voor de nazomer. Haal je BBQ dus nog maar eens boven, want deze op vel gegrilde zalm met hollandaisesaus en aardappelsla moet je geproefd hebben.Dat je best meer onverzadigde vetten aan je menu toevoegt, vertelden we je al in een vorige blog. Die gezonde vetten vind je onder andere terug in vette vis zoals zalm. Maar deze powervis bevat nog meer goede eigenschappen. Lees er alles over en waag je aan enkele heerlijke zalmrecepten.
Boordevol lekkere en snelle recepten voor door de week en speciale gelegenheden.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.