gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100

Je eigen sublieme kruidentuin

De juiste kruiding maakt een gerecht helemaal af. En met verse kruiden wordt het pas helemaal een feest.

Zon, zon en nog eens zon

De ideale locatie voor je kruidenbak hangt af van wat je wilt planten. Maar over het algemeen geldt: hoe meer zon, hoe beter. Zeker als je fan bent van mediterrane kruiden als tijm en oregano.

‘Makkelijke’ kruiden

Dat brengt ons bij de vraag: welke kruiden wil je precies? Natuurlijk hangt het antwoord samen met jouw smaak. Toch zijn er bepaalde kruiden die net wat ‘makkelijker’ zijn dan anderen: basilicum, bieslook, koriander, munt, peterselie en selderij.

 

Zelf zaaien is natuurlijk leuk. Maar makkelijker is om plantjes te kopen en uit te planten. Tip: koop je kruiden niet in de supermarkt, maar in een tuincentra. Of nog beter: op de markt! Kan je meteen ook een bezoek brengen aan onze Sublimix-stand.

Vul je kruidenbak met speciale potgrond voor moestuinen en planten maar! En als je kruidentuin een succes is: waag je gerust eens aan een heerlijke barbecueslaatje. Een fris-pikante bloemkoolsalade, een heerlijke tomatensalade met burrata of smelt je voor deze groene couscoussalade? Welke je ook kiest… Smakelijk!

De juiste kruiding maakt een gerecht helemaal af. En met verse kruiden wordt het pas helemaal een feest. Je hoeft trouwens helemaal geen groene vingers te hebben om kruiden te kweken. Een kruidenbak en deze tips volstaan!

Kruidentuin
Facebook
Pinterest
LinkedIn
Print
WhatsApp
GRATIS KOOKBOEK

Download het Sublimix kookboek

Boordevol lekkere en snelle recepten voor door de week en speciale gelegenheden.

gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100