gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100

Gezonde zomer op je wishlist? 3 tips die meteen het verschil maken

Een gezonde zomer beleven, is eenvoudiger én leuker dan je denkt.

Een spetterende, energieke zomer zonder de verplichte wekelijkse barbecue of de sloten frisdrank? Een gezonde zomer beleven, is eenvoudiger én leuker dan je denkt. 

Een gezonde zomer begint op je bord

Wie Sublimix kent, weet dat we zweren bij gezonde smaakbommetjes. Van een fris slaatje vol met zomerse groenten tot zelfs een healthy barbecue met bijhorende sausjes. Tover daar nog een lekkere ijsthee, ijskoffie of water met limoen- of frambozensmaakje bij in plaats van frisdrank of vruchtensap en je bent al enorm sterk begonnen.

Wist je trouwens dat er een duidelijke link is tussen wat je eet en wat je voelt?

Go green, no screen

De dagen zijn extra lang tijdens de zomermaanden. Laat je tv-, smartphone- en andere schermpjes even voor wat ze zijn en profiteer ervan om minstens een half uurtje per dag te bewegen.

Bij voorkeur in de buitenlucht, in het groen. Je verbrandt niet alleen extra calorieën, je voelt je ook mentaal een pak beter. En daar hoef je niet eens een fervent sporter voor te zijn. Met een stevige dagelijkse wandeling doe je jouw lichaam minstens een even groot plezier. En je houdt het langer vol.

Of zoek het water op om wat baantjes te trekken. Zo kan je meteen je zwemkledij al wat gewoon worden. Smeer je uiteraard altijd goed in als je overdag eropuit trekt.

Vergeet je nachtrust niet!

Wie houdt niet van die lekker lange zomeravondjes op het terras? Denk eraan om je slaapkamer – en je lichaam – tijdig af te koelen, zodat je eenvoudig inslaapt, maar ook ’s nachts rustig doorslaapt. Warme dagen – zeker tijdens hittegolven – kunnen veel energie vergen. En dus is een ontspannen nachtrust eens zo welkom.

Ken je onze sublieme smaakmakers al?

Bij Sublimix zijn we stuk voor stuk bescheiden mensen. Maar onze producten, die kunnen we niet genoeg in de kijker plaatsen. Omdat ze een gezond, smaakvol alternatief bieden voor vele vet- en calorierijke ingrediënten op ons dagelijks menu, zeker in de zomer!

Maar je moet òns niet geloven. Geloof onze trouwe klanten. Ook zij hebben onze producten, zoals de Tellofix Gold, in hun culinaire armen gesloten.

Op een gezonde zomer vol zon, genot en plezier!

Gezonde zomer op je wishlist? 3 tips die meteen het verschil maken

Dit heb je hiervoor nodig

Tellofix Gold

 1,50 75,00

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Print
WhatsApp
GRATIS KOOKBOEK

Download het Sublimix kookboek

Boordevol lekkere en snelle recepten voor door de week en speciale gelegenheden.

gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100