gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100

5x tijd besparen in de keuken

Met een drukke levensstijl toch gezonde maaltijden op tafel toveren? Met deze tips kan het!

Vul je diepvries

Te veel pastasaus gemaakt? Kookte je soep voor enkele dagen? Zwier alles je diepvries in. Zo kan jij op drukke momenten een hoop tijd besparen in de keuken en toch genieten van gezonde, huisbereide maaltijden.

Wok ‘n roll

Kies je voor de wok, dan ben je er zeker van dat je snel afrekent met je hongergevoel. Bij wok bak je namelijk zeer kort op een hoog vuur. Tijd besparen in de keuken? Check! Nog een voordeel: door te wokken is je maaltijd een stuk gezonder dan wanneer je kookt of bakt. Want door groenten slechts kort te verhitten verliezen ze geen vitamines.

Sla een voorraad in

Snel een maaltijd op tafel toveren, dat kan je het best als je alles in huis hebt. Sla bij je volgende supermarktbezoek eens de rij van de droge rijst- en deegwaren in. Pasta, rijst, couscous, tarwe en gerst bijvoorbeeld, bewaren heel lang en zijn vaak in minder dan 10 minuten klaar.

 

Kook samen

Rushen in de keuken terwijl je partner en kids voor tv hangen? Niets van. Een gezonde maaltijd, die bereid je samen. Trommel je gezin dus bij elkaar, geef iedereen een taakje en bespaar zo heel wat tijd in de keuken. Wedden dat het gezellig wordt? En vraag het maar aan je kids, als ze zelf meehelpen, smaakt het altijd beter!

Gebruik de juiste recepten

Liever niet urenlang zwoegen in de keuken, maar een gerecht in een mum van tijd bereiden? Een makkelijk recept helpt je al een heel eind op weg! Snuister eens tussen onze recepten en… Koken maar!De kinderen brengen en afhalen van school, sporten in de fitness, quality time doorbrengen met je partner, … En dan ook nog eens een gezonde maaltijd op tafel toveren? Met deze tips om tijd te besparen in de keuken lukt het je wél.

5x tijd besparen in de keuken
Facebook
Pinterest
LinkedIn
Print
WhatsApp
GRATIS KOOKBOEK

Download het Sublimix kookboek

Boordevol lekkere en snelle recepten voor door de week en speciale gelegenheden.

gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100