Heekfilet, ook wel mooie meid genoemd, lijkt wel wat op de kabeljauw. Het is een mooie stevige witte vis en de manier van bereiden kan je ook vergelijken. In dit gerechtje combineer ik de vis met veel citroen, wat heel fijn samengaat met de boterachtige puree en saus. De erwtjes in de stoemp zorgen dan weer voor een beetje bite. Smakelijk!
Voor de spinaziestoemp:
Voor de heek:
Voor de citroensaus:
Laat het smaken!
Boordevol lekkere en snelle recepten voor door de week en speciale gelegenheden.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.