gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100

Groentelasagne met cambozolasaus

Wat heb je nodig voor Groentelasagne met cambozolasaus:

  • 800 g spinazie
  • 250 g ricotta
  • 1 el kippenbouillon
  • peper
  • nootmuskaat
  • lookpoeder
  • 2 courgettes
  • 700 g pompoenbladen (in de supermarkt te verkrijgen)
  • wokkruiden
  • 2 sjalotjes
  • 1 teentje look
  • 500 g rundsgehakt
  • grillfix
  • 500 ml volle melk
  • 2 cookmates witte saus
  • 150 g cambozola
  • pakje gemalen kaas

Aan de slag!

  • Stoof de spinazie tot deze geslonken is. Giet het overtollig vocht weg en ga er eens met het mes door. Meng de spinazie met ricotta en kruid met kippenbouillon, peper, nootmuskaat en lookpoeder.
  • Stoom of kook de pompoenbladen 2 minuutjes voor. Dep ze droog.
  • Snijd de courgettes in de lengte in plakken. Grill ze aan beide kanten en kruid met een beetje grof zout en peper.
  • Bak het gehakt rul en voeg de fijngesnipperde sjalot en look toe. Kruid met grillfix.
  • Meng de melk met de witte saus en breng aan de kook. Smelt de cambozola in de saus en kruid met wat extra peper.
  • Bouw nu de lasagne op. Begin met een dun laagje van de saus en leg hierop de helft van de pompoenbladen. Kruid de pompoenbladen met wokkruiden. Hierop komt de helft van de spinazie, daarop de helft van het gehakt en de courgettes. Werk af met de helft van de saus en herhaal dit. Werk af met wat gemalen kaas en zet de schotel 30 minuten, onder zilverpapier, in een oven van 180°.
  • Haal het zilverpapier eraf en zet nog 15 minuten terug.
hoofding-7[1]

Dit heb je hiervoor nodig

Grillmix

 6,00

Kippenbouillon

 1,50 81,50

Wokkruiden

 6,00

Witte saus

 8,00 12,00

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Print
WhatsApp
GRATIS KOOKBOEK

Download het Sublimix kookboek

Boordevol lekkere en snelle recepten voor door de week en speciale gelegenheden.

gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100