De schoonste tijd van ’t jaar is er weer: aspergetijd! Dit receptje voor gebakken wijting met asperges en bloemkool lijkt misschien wel voor gevorderden, maar als je even de tijd neemt om het goed te lezen zal je zien dat alle onderdelen best doenbaar zijn.
Zorg dat alle ingrediënten voor de afwerking netjes klaar staan in potjes. Op deze manier hoef je enkel nog de crème op te warmen, de vis te bakken en de asperges te stoven. En de smaak van dit aspergegerechtje? Zo geweldig! Alles is perfect in harmonie. Voor mij het perfecte voor- of hoofdgerecht! Serveer er eventueel een gekookt aardappeltje bij.”
Voor de pesto
Voor de crème van bloemkool
Boordevol lekkere en snelle recepten voor door de week en speciale gelegenheden.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.