“Welke Belg doe ik met dit bord geen plezier?! Belgische asperges, een goei stukske vlees, frieten en overheerlijke bearnaisesaus. In dit recept hou ik weliswaar rekening met mensen die een beetje op hun lijn letten. Het vlees wordt in Cuissana gebakken en bevat dus véél minder vetstof. De frieten bak ik in de oven in plaats van in de friteuse. En ook bevat onze hollandaisesaus opmerkelijk minder vet dan het klassiek recept. Hier bespaar ik dus enorm op calorieën, maar niet op smaak. Entrecote met bearnaisesaus, asperges en zelfgemaakte ovenfrietjes. Een oer-Vlaams gerecht waar alle tafelgasten gelukkig van worden!”
Boordevol lekkere en snelle recepten voor door de week en speciale gelegenheden.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.