gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100

Zoutarm flauw? Doe niet flauw!

Gezondheid begint op ons bord, en één van de belangrijkste spelers hierin is zout. Het is essentieel voor cruciale lichaamsfuncties, maar overmatige inname kan tot gezondheidsproblemen leiden. Vandaag nemen we je mee in de wereld van evenwichtig eten en ontdek je hoe je met Sublimix niet alleen zoutarm kunt genieten, maar ook evenwichtig kan koken met gezonde bakvetten.

De zoutige realiteit

Zout, met zijn minerale partners natrium en chloride, is als een dirigent die de complexe symfonie van vochtbalans, zenuwstelsel en spierwerking in ons lichaam leidt. Maar zoals bij elke harmonie, kan een disbalans leiden tot problemen. Te veel zout kan hoge bloeddruk, nierproblemen en vochtophoping veroorzaken.

Hoeveel is genoeg?

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid varieert, maar algemeen wordt niet meer dan 2,3 gram natrium per dag aanbevolen, wat gelijk staat aan ongeveer 5,8 gram zout.

Zoutarm eten kan ook lekker zijn. Zeker met Sublimix.

Wie zegt dat zoutarm eten flauw moet zijn, heeft Sublimix nog niet ontdekt. Onze zoutarme groentebouillon en kippenbouillon bewijzen dat smaak behouden blijft, ook met minder zout. Met slechts 0,84g zout per koffielepel voor de groentebouillon en 0,75g voor de kippenbouillon, voegen ze een zoutarme maar sublieme smaak toe elk gerecht. Want wist je dat onze zoutarme bouillon als bijzonder lekker wordt ervaren door onze klanten? Het proberen waard, niet?

Ook bakken en braden kan evenwichtig

Een gebalanceerd dieet gaat hand in hand met gezonde bakvetten, en Sublimix biedt hiervan een smakelijke selectie.

Olijfolie

De Bio Olijfolie biedt een dans van fruitige en kruidige tonen. Licht en subtiel, deze olie verrijkt niet alleen salades en pasta’s, maar kan ook verwarmd worden tot 175°C, waardoor het een veelzijdige metgezel wordt in de keuken.

Cacaoboter in poeder

Dit pure plantaardige vet opent een wereld van mogelijkheden. Met een temperatuurbestendigheid tot 200°C behoudt het de smaak van elk ingrediënt, terwijl het een gezonde en smaakvolle optie biedt voor te bakken, braden, sauteren, grillen, barbecueën én wokken.

Saffloerolie

Deze vitamine E-bom, met zijn neutrale smaak, is perfect voor stoven, bakken en wokken tot 180°C. Het voegt niet alleen smaak toe aan je gerechten, maar biedt ook voordelen voor de spijsvertering en het cholesterolgehalte.

Kortom, met Sublimix in je keuken bereik je evenwicht in een handomdraai. Ook zoutarm eten hoeft niet flauw te zijn, integendeel zelfs. Laat het smaken!

zoutarm eten - zoutarm is niet flauw

Dit heb je hiervoor nodig

Zoutarme set

 27,00

Kippenbouillon zoutarm 300g

 10,00

Cacaoboter in poeder

 30,00

Bio olijfolie uit Italië

 16,50 82,50

Groentebouillon zoutarm

 9,00

Saffloerolie 750ml

 8,00

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Print
WhatsApp
GRATIS KOOKBOEK

Download het Sublimix kookboek

Boordevol lekkere en snelle recepten voor door de week en speciale gelegenheden.

gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100