Ingrediënten voor de dressing
Ingrediënten voor de zoete aardappel
Ingrediënten voor de spinazie
Ingrediënten voor de geitenkaas
Dat de combinatie van zoete aardappel met geitenkaas zeer goed werkt, hoef ik je niet meer te vertellen. In dit gerecht bak ik de zoete aardappel met polenta. Dat zorgt voor wat extra crunch. De dressing kan je nadien zeker een week bewaren in de koelkast. Gebruik hem zeker ook bij je volgende salade.
Smakelijk!
Boordevol lekkere en snelle recepten voor door de week en speciale gelegenheden.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.