“Dit is zo een gerechtje dat tot stand kwam op een ‘koelkast-opruimdag’ maar nu gepromoveerd is tot een volwaardig recept. Het is super simpel, maar zo ongelooflijk lekker. Maak je deze zalmforel in papillot op voorhand voor je gasten, laat dan de ratatouille eerst afkoelen. Daarna kan je de papillotten prepareren zodat je deze enkel nog in de oven moet steken of op de bbq moet leggen. Hier ga je zeker mee scoren!”
Boordevol lekkere en snelle recepten voor door de week en speciale gelegenheden.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.