gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100

Wok met noedels en kip

Dit receptje voor wok met noedels en kip heb ik speciaal voor de drukke dagen gemaakt. Klaar op 13 minuten, lekker en boordevol groenten!

Wat heb je nodig:

  • 600 g kippenfilet
  • cacaoboter
  • wokkruiden
  • 1 kg gemengde wokgroenten
  • Handvol cashewnoten
  • 1 maatschepje (+-20g) kippenbouillon
  • Peper
  • 2 el vissaus
  • Sap van 1 limoen
  • 1 blik kokosmelk
  • 2 maatschepjes (+-40g) currysoep
  • Handvol diepvrieserwtjes
  • 200 g glasnoedels
  • Koriander

Aan de slag!

  • Snijd de kippenfilets in grote stukken.
  • Zet een (wok)pan op het vuur. Bestrooi met een laagje cacaoboter.
  • Bak de kippenblokjes op een heet vuur en kruid ze met wokkruiden.
  • Haal de kip even uit de pan en houd ze opzij.
  • Bestrooi de pan opnieuw met cacaoboter en wok de groentjes kort. Doe er cashewnoten bij en kruid met kippenbouillon, peper en vissaus. Knijp er het limoensap in uit.
  • Giet de kokosmelk bij het geheel en vul het blik met de helft water wat je ook toevoegt. (zo spoel je het blik nog uit)
  • Roer er de currysoep en de diepvrieserwtje onder.
  • Doe de glasnoedels in een kom en overgiet ze met kokend water. Laat enkele minuten trekken en spoel ze daarna met koud water.
  • Voeg de noedels toe en werk af (voor de liefhebbers) met een flinke bos koriander.

Smakelijk!

Weekmenu: 20 april - 26 april

Dit heb je hiervoor nodig

Kippenbouillon

 1,50 81,50

Wokkruiden

 6,00

Currysoep

 1,20 8,00

Cacaoboter in poeder

 6,00

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Print
WhatsApp
GRATIS KOOKBOEK

Download het Sublimix kookboek

Boordevol lekkere en snelle recepten voor door de week en speciale gelegenheden.

gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100