gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100

Torentje van stokbrood, vijg en geitenkaas

We zitten midden in het seizoen van de vijgen…hoog tijd dus om hier een lekker en snel hapje mee te maken. Vijgen en geitenkaas zijn al langer goed bevriend. De granaatappelmelasse geeft dan weer een zoetzuur tintje aan het hapje. Je zou hiervoor ook balsamicocrème kunnen gebruiken. Smakelijk!

Wat heb je nodig voor Torentje van stokbrood, vijg en geitenkaas:

    • 10 sneetjes stokbrood
    • olijfolie
    • kruidenzout
    • 5 vijgen
    • 1 buche geitenkaas (200g)
    • bieslook
    • granaatappelmelasse of balsamicocrème

Aan de slag!

    • Besprenkel het brood met olijfolie en kruid met een beetje kruidenzout.
    • Leg de toastjes op een rooster en zet ze 2 minuten in een oven van 180°.
    • Snijd het kontje en het topje van de vijgjes en snijd ze daarna in twee.
    • Snijd de geitenkaas in 10 plakken.
    • Haal de toastjes uit de oven en leg op elk stukje een plakje vijg met hierboven de geitenkaas.
    • Zet ze terug in de oven gedurende 7 minuten.
    • Werk ze daarna af met een druppeltje melasse en wat bieslook.
Torentje van stokbrood, vijg en geitenkaas

Dit heb je hiervoor nodig

Bio olijfolie uit Italië

 16,50 82,50

Kruidenzout

 6,00

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Print
WhatsApp
GRATIS KOOKBOEK

Download het Sublimix kookboek

Boordevol lekkere en snelle recepten voor door de week en speciale gelegenheden.

gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100