Sterretjes van bladerdeeg, geitenkaas en rode ui - Sublimix Sterretjes van bladerdeeg, geitenkaas en rode ui - Sublimix

Sterretjes van bladerdeeg, geitenkaas en rode ui

Wat heb je nodig voor Sterretjes van bladerdeeg, geitenkaas en rode ui:

  • 3 rode uien
  • klontje boter
  • 1 el fijngehakte tijm
  • 1 cookmate balsamicoazijn
  • 1 el groentebouillon
  • peper
  • 1 cookmate honing
  • sap van een halve limoen
  • 250 g zachte geitenkaas
  • 1 el versnipperde bieslook
  • 1 el olijfolie
  • 1 vel bladerdeeg

Aan de slag!

  • Versnipper de ui fijn en stoof deze zacht in een pannetje met boter. Kruid met tijm.
  • Wanneer de ui gaar is voeg je balsamico, groentebouillon, peper, honing en limoensap toe. Laat kort karameliseren. Doe de uien in een kommetje en laat afkoelen.
  • Meng de geitenkaas met bieslook en olijfolie. Bewaar in de koelkast.
  • Leg het bladerdeeg open en steek er vormpjes naar keuze uit. Leg die op een met bakpapier beklede bakplaat en leg hierover nog een vel bakpapier. (gebruik het vel dat bij het deeg zat) Hierop zet je nog een bakplaat. Dit mag zo 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180°.
  • Laat de vormpjes afkoelen en beleg ze dan met geitenkaas en rode ui.

Gratis kookboek

Download het Sublimix kookboek

Boordevol lekkere en snelle recepten voor door de week en speciale gelegenheden.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat vind je nog leuk?

© SUBLIMIX 2022