gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100

Sterretjes van bladerdeeg, geitenkaas en rode ui

Wat heb je nodig voor Sterretjes van bladerdeeg, geitenkaas en rode ui:

  • 3 rode uien
  • klontje boter
  • 1 el fijngehakte tijm
  • 1 maatschepje (+-20g) balsamicoazijn
  • 1 el groentebouillon
  • peper
  • 1 maatschepje (+-20g) honing
  • sap van een halve limoen
  • 250 g zachte geitenkaas
  • 1 el versnipperde bieslook
  • 1 el olijfolie
  • 1 vel bladerdeeg

Aan de slag!

  • Versnipper de ui fijn en stoof deze zacht in een pannetje met boter. Kruid met tijm.
  • Wanneer de ui gaar is voeg je balsamico, groentebouillon, peper, honing en limoensap toe. Laat kort karameliseren. Doe de uien in een kommetje en laat afkoelen.
  • Meng de geitenkaas met bieslook en olijfolie. Bewaar in de koelkast.
  • Leg het bladerdeeg open en steek er vormpjes naar keuze uit. Leg die op een met bakpapier beklede bakplaat en leg hierover nog een vel bakpapier. (gebruik het vel dat bij het deeg zat) Hierop zet je nog een bakplaat. Dit mag zo 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180°.
  • Laat de vormpjes afkoelen en beleg ze dan met geitenkaas en rode ui.
Sterretjes van bladerdeeg, geitenkaas en rode ui

Dit heb je hiervoor nodig

Bio olijfolie uit Italië

 16,50 82,50

Groentebouillon

 1,50 75,00

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Print
WhatsApp
GRATIS KOOKBOEK

Download het Sublimix kookboek

Boordevol lekkere en snelle recepten voor door de week en speciale gelegenheden.

gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100