Steak au poivre - Sublimix Steak au poivre - Sublimix

Steak au poivre

Wat heb je nodig voor Steak au poivre:

  • 4 steaks (op kamertemperatuur)
  • peper
  • grof zout
  • cuissana
  • 400 g prinsessenboontjes
  • 16 plakjes ontbijtspek
  • saffloerolie
  • 2 cookmates whisky
  • potje rundsfond
  • 2 cookmates pepersaus
  • 3 cookmates room

Aan de slag!

  • Kook of stoom de boontjes beetgaar.
  • Koel ze onder koud water en laat ze uitlekken.
  • Wikkel ze per tiental boontjes in een plakje ontbijtspek.
  • Kruid de steaks met peper en zout en bestrooi ze met cuissana.
  • Bak de steaks in een hete pan naar de gewenste cuisson.
  • Haal het vlees uit de pan en houd het warm onder een vel aluminiumfolie.
  • Blus de pan met whisky en giet er het potje rundsfond bij samen met de room.
  • Roer er de pepersaus onder met een garde en laat kort meekoken.
  • Bak de met spek omwikkelde boontjes in een pan met een scheutje saffloerolie.
  • Serveer met een aardappelbereiding naar keuze.

Gratis kookboek

Download het Sublimix kookboek

Boordevol lekkere en snelle recepten voor door de week en speciale gelegenheden.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat vind je nog leuk?

© SUBLIMIX 2022