gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100

Spaghetti nero cacio en pepe met coquille en kaviaar

Wat heb je nodig voor Spaghetti nero cacio en pepe met coquille en kaviaar?

  • 500 g zwarte spaghetti
  • 180 g pecorino (fijn geraspt)
  • 1 el versgemalen peper
  • 50 ml olijfolie
  • 50 g gezouten boter
  • 12 coquilles
  • cuissana
  • fleur de sel
  • 10 g kaviaar

Aan de slag!

  • Kook de pasta al dente in ruim, gezouten water.
  • Houd 200 ml van het kookvocht opzij voor je de pasta afgiet.
  • Doe de olijfolie en boter terug in de kookpot en laat de boter smelten. Het kookvocht mag er ook terug bij alsook de pasta. Voeg de kaas en peper toe en zet alles mooi onder elkaar.
  • Draai de coquilles eens door de cuissana en bak ze dan kort in een droge hete pan. Leg ze even op een velletje keukenpapier terwijl je de pasta dresseert.
  • Werk de coquilles af met enkele korrels fleur de sel en een toefje kaviaar.
  • Werk het bordje nog af met enkele druppels olijfolie.

Smakelijk!

Spaghetti-nero-cacio-en-pepe-met-coquille-en-kaviaar12-scaled[1]

Dit heb je hiervoor nodig

Bio olijfolie uit Italië

 16,50 82,50

Cacaoboter in poeder

 6,00 30,00

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Print
WhatsApp
GRATIS KOOKBOEK

Download het Sublimix kookboek

Boordevol lekkere en snelle recepten voor door de week en speciale gelegenheden.

gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100