- Gratis verzending vanaf € 50
- 10% korting bij bestellingen boven € 100
Spaghetti bolognese op Vlaamse wijze
Wat heb je nodig voor Spaghetti bolognese op Vlaamse wijze:
- 350 grof gesneden ui
- 4 teentjes look (versnipperd)
- 1 rode chilipeper (fijngehakt)
- scheut olijfolie
- 150 g wortelblokjes
- 75 g selder (stukjes)
- 450 g aubergineblokjes
- 500 g rode paprikablokjes
- 250 g champignons (in vieren)
- 1 cookmate rundsbouillon
- 1 el srirachasaus (als het een beetje pittig mag zijn)
- 1 cookmate Ibizakruiden
- 2 el grof gehakte olijven
- 1,4 kg passata
- 3 dikke tomaten (grof gehakt)
- 2 cookmates bolognesemix
- 1 kg gemengd gehakt
- Grillfix
- Pasta naar keuze of courgetti
- Gemalen kaas
Aan de slag!
- Stoof de groenten aan in olijfolie en in bovenstaande volgorde.
- Kruid ze met rundsbouillon, srirachasaus en Ibizakruiden.
- Voeg de olijven, passata en tomaten toe.
- Bak het gehakt en kruid het met grillfix. Doe het vlees bij de saus.
- Laat een uurtje zachtjes pruttelen.
- Werk af met bolognesemix en laat nog vijf minuten meekoken.
- Serveer met pasta of courgetti en bestrooi met gemalen kaas.
Wat vind je nog leuk?
© SUBLIMIX 2023