“Met deze pastinaak pompoensoep zet ik de (niet meer zo vergeten) groente pastinaak in de kijker. Deze wortel heeft een zoete, anijsachtige smaak en staat bij ons thuis vaak op het menu. Soms voor frietjes of puree, maar dit keer in een pompoensoepje. Dit eerder zoet soepje combineert dan ook geweldig met een toefje geitenkaas. Vergeet echter niet het zuurtje door middel van limoensap toe te voegen. Dit brengt het gerechtje helemaal in balans!”
Boordevol lekkere en snelle recepten voor door de week en speciale gelegenheden.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.