gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100

Pasta met erwt, coquille en chorizo

Wat heb je nodig voor pasta met erwt, coquille en chorizo?

  • 400 g diepvrieserwtjes
  • 5 g verse dragonblaadjes
  • 250 g ricotta
  • 1 el kippenbouillon
  • peper
  • olijfolie
  • 1 kleine venkel
  • 1 kl groentebouillon
  • 250 g pasta
  • 60 g pittige chorizo
  • 6 coquilles
  • cacaoboter

Aan de slag!

  • Kook de erwtjes kort op en mix ze dan samen met de dragon, ricotta, kippenbouillon, peper en 2 el olijfolie tot een gladde saus. Dit doe je in een blender of met de staafmixer.
  • Snijd de venkel in fijne brunoise en stoof ze beetgaar in een flinke scheut olijfolie.
  • Kook de pasta beetgaar in flink gezouten water. Doe de pasta bij de venkel en kruid met 1 kl groentebouillon en wat peper.
  • Snijd de chorizo in blokjes en bak deze krokant in een klein scheutje olijfolie.
  • Bestrooi de coquilles met cacaoboter en bak ze kort aan beide kanten. Kruid ze met een klein beetje peper en zout.
  • Dresseer het bordje met alle componenten en werk af met de chorizospekjes, wat venkelloof en enkele druppels olie van de gebakken chorizo.

Smakelijk!

Pasta met erwt, coquille en chorizo

Dit heb je hiervoor nodig

Bio olijfolie uit Italië

 16,50

Groentebouillon

 1,50 75,00

Kippenbouillon

 1,50 81,50

Cacaoboter in poeder

 6,00

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Print
WhatsApp
GRATIS KOOKBOEK

Download het Sublimix kookboek

Boordevol lekkere en snelle recepten voor door de week en speciale gelegenheden.

gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100