- Gratis verzending vanaf € 50
- 10% korting bij bestellingen boven € 100
Pasta met erwt, coquille en chorizo
Wat heb je nodig voor pasta met erwt, coquille en chorizo?
- 400 g diepvrieserwtjes
- 5 g verse dragonblaadjes
- 250 g ricotta
- 1 el kippenbouillon
- peper
- olijfolie
- 1 kleine venkel
- 1 kl groentebouillon
- 250 g pasta
- 60 g pittige chorizo
- 6 coquilles
- cuissana
Aan de slag!
- Kook de erwtjes kort op en mix ze dan samen met de dragon, ricotta, kippenbouillon, peper en 2 el olijfolie tot een gladde saus. Dit doe je in een blender of met de staafmixer.
- Snijd de venkel in fijne brunoise en stoof ze beetgaar in een flinke scheut olijfolie.
- Kook de pasta beetgaar in flink gezouten water. Doe de pasta bij de venkel en kruid met 1 kl groentebouillon en wat peper.
- Snijd de chorizo in blokjes en bak deze krokant in een klein scheutje olijfolie.
- Bestrooi de coquilles met cuissana en bak ze kort aan beide kanten. Kruid ze met een klein beetje peper en zout.
- Dresseer het bordje met alle componenten en werk af met de chorizospekjes, wat venkelloof en enkele druppels olie van de gebakken chorizo.
Smakelijk!
Wat vind je nog leuk?
© SUBLIMIX 2023