gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100

Ovenschotel met zalm

Laat je verrassen door de kruiden die ik gebruik op zalm ;-)

Wat heb je nodig? (2 personen)

  • 2 zalmfilets zonder vel
  • 4 grote trostomaten
  • 250gr kastanjechampignons
  • 250 gr bospaddestoelen
  • 2 rode uien
  • Sublimix saffloerolie
  • Sublimix fritfix 
  • grof zeezout
  • 200 ml kokosmelk
  • rode currypasta
  • eventueel koriander
  • 1 grote of 2 kleine bloemkolen

 

Aan de slag!

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Cutter de bloemkool fijn en zet even opzij.
  • Snij de uien in ringen en de champignons in schijfjes.
  • Snij de tomaten in twee, haal de groene kern eruit en snij in schijfjes
  • Doe de uien, champignons en de tomaten in een ovenschotel, overgiet met een goeie scheut saffloerolie en kruid met kruidenzout en zeezout.
  • Bak 35 minuten.
  • Meng de kokosmelk met de rode currypasta. Er is veel verschil in currypasta, de hoeveelheid currypasta die je toevoegt hangt af van hoe pikant je currypasta is.
  • Roer dit onder de groenten in de ovenschotel en laat 10 minuten verder bakken.
  • Kruid de zalm aan beide zijden met fritfix
  • Leg de zalm in de ovenschotel en laat dit nog eens 10 minuten bakken.
  • Verhit een wokpan met een goeie scheut saffloerolie. Roerbak hierin de bloemkool, kruid met zwarte peper en kruidenzout, roer nog wat olie onder de bloemkool.
  • Klaar.
  • Serveer de bloemkool in een apart kommetje. Voor de liefhebbers, strooi wat koriander over de ovenschotel.
  • Smakelijk!

 

Ovenschotel met zalm

Dit heb je hiervoor nodig

Saffloerolie 750ml

 8,00

Tellofix Gold

 1,50 75,00

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Print
WhatsApp
GRATIS KOOKBOEK

Download het Sublimix kookboek

Boordevol lekkere en snelle recepten voor door de week en speciale gelegenheden.

gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100