“Ossobuco is één van mijn favoriete stoofpotjes. Het vlees is zo mals dat het van het bot valt, en de ingekookte smaken van de saus zijn onevenaarbaar. De voorbereiding duurt echt niet lang en je oven doet de rest. Doe ook zeker de moeite om de gremolata erbij te maken. Het zalige citrusaroma zal je laten watertanden! Zelf maak ik altijd een dubbele portie. Ideaal om een dag later over een stukje gegrilde vis te strooien. Serveer met rijst, pasta of aardappelen; allemaal even lekker!”
Boordevol lekkere en snelle recepten voor door de week en speciale gelegenheden.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.