gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100

OLIO: ontdek onze ambachtelijke, Italiaanse olijfolie

Met trots presenteren we Sublimix OLIO, onze eigen organische extra vierge olijfolie, recht uit het zonovergoten Calabrië

La dolce vita

Olijfolie wordt niet voor niets het groene goud genoemd. Het heeft een vaste plek veroverd in de wereldkeuken, en vooral dan de Italiaanse olijfolie wordt geroemd vanwege de hoge kwaliteit. Zo wordt in Scandale – een dorpje in het hart van het zonovergoten Calabrië – al sinds 1932 extra vierge olijfolie geproduceerd door Fratelli Girimonti. Net dankzij die olijfolie is la dolce vita er dagelijkse kostHet is goed voor hart en bloedvaten, zit vol vitamines en is een veelzijdig ingrediënt. Olijfolie is gezond én lekker. In iedere supermarkt vind je tegenwoordige meerdere soorten olijfolie van uiteenlopende kwaliteit. Hoe scheid je het kaf van het koren? Hoe vind je die ene tongstrelende smaakmaker in een markt van overvloed?

Vakliefde

De boerderij van de familie Girimonti heeft een gunstige ligging. Ten westen liggen de bergen van Sila National Park, in het oosten de Ionische zee. Die combinatie zorgt voor een klimaat waarin olijven goed gedijen. Maar het is vooral de passie en aandacht van de Girimonti’s die jaar in jaar uit topkwaliteit garanderen. Het is een echt familiebedrijf waar de vakliefde diep in het DNA verankerd zit. Alles wordt in eigen beheer gedaan, met respect voor de artisanale tradities van voorouders.

Ambachtelijke olijfolie

Bij Sublimix houden we van gezonde, smakelijke kwaliteitsproducten. Met trots presenteren we dan ook OLIO, onze eigen organische extra vierge olijfolie, rechtstreeks van bij de familie Girimonti. De olijven worden er met de hand geplukt en binnen twaalf uur koud geperst. Het resultaat is een gebalanceerde en ambachtelijke olijfolie, met een fruitige, geurige, lichte en delicate smaak.

|||

Dit heb je hiervoor nodig

Bio olijfolie uit Italië

 16,50 82,50

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Print
WhatsApp
GRATIS KOOKBOEK

Download het Sublimix kookboek

Boordevol lekkere en snelle recepten voor door de week en speciale gelegenheden.

gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100