“Dit sausje kennen we van de klassieker “vitello tonnato”. Daar wordt deze saus geserveerd met dunne lapjes kalfsvlees en kappertjes. Ik vind hem ook heerlijk bij een slaatje of onder deze koude pasta. Vandaag serveer ik het als hoofdgerecht, maar deze koude pastasalade met boontjes kan ook perfect dienen als bijgerecht. Deze salade kan je helemaal op voorhand klaarmaken en afgewerkt in de koelkast bewaren. Dat geeft mij de tijd om nog even van het zonnetje te genieten!”
Voor de saus:
Voor de pasta:
Voor de saus:
Voor de pasta:
Boordevol lekkere en snelle recepten voor door de week en speciale gelegenheden.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.