Onze insta-soepen zijn ideaal als lekker en gezond tussendoortje. Oplossen in koud water, roerend aan de kook brengen, zachtjes laten doorpruttelen en klaar! Maar eigenlijk zijn onze insta-soepen veel meer dan dat. Ze zorgen voor extra smaak in een verse groentesoep. En zijn ook de basis voor overheerlijke sauzen.
Zo ga je aan de slag!
- Stoof een sjalot, een selderstengel en een teentje knoflook zachtjes in olijfolie. Doe er een klein blikje tomatenpuree bij en laat mee stoven.
- Voeg 8 tomaten in stukjes toe, gepeld en ontpit, en stoof aan.
- Voeg kruiden toe: oregano, basilicum, salie en laurier. Overgiet met passata tot de tomaten net onder staan. Laat 30 minuten pruttelen.
- Haal de kruiden er terug uit, en pureer alles glad. Laat de saus passeren door een zeef.
- Voeg hierbij 2 cookmates (30g) tomatensoepmix van Sublimix en laat even koken. De insta-tomatensoep geeft een ‘kick’ aan het gerechtje.
Heerlijk bij… pasta (Of wat had je gedacht?)