gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100

Hoe kan je de bekroonde Thaise bouillon gebruiken in jouw keuken?

Heb je het al gehoord? Sublimix heeft onlangs de prestigieuze Gouden Tavola gewonnen met onze innovatieve Thaïse bouillon. Een buitengewoon product dat niet alleen de jury verleidde, maar ook elke fijnproever in extase bracht.

Maar hoe breng je deze bekroonde bouillon naar jouw keuken? Wel, de mogelijkheden zijn eindeloos! Hoewel een Thaise bouillon traditioneel wordt gebruikt in Thaise gerechten, kan het ook een heerlijke en interessante toevoeging zijn aan onze Vlaamse keuken. Het kan een unieke twist geven aan bekende smaken en een spannende fusion-ervaring bieden.

Hier zijn enkele creatieve manieren waarop je de Thaise bouillon kunt integreren in jouw gerechten:

  • Soepen en stoofschotels: Vervang de traditionele bouillon in Vlaamse soepen en stoofschotels door Thaise bouillon voor een exotische smaak. Probeer bijvoorbeeld een Thaise groentebouillon in een Vlaamse kippensoep voor een subliem gerecht.
  • Risotto of rijstgerechten: Gebruik Thaise bouillon om risotto of andere rijstgerechten een aromatische en kruidige toets te geven. Ervaar rijstgerechten op een heel andere manier!
  • Bouillon voor sauzen: Gebruik Thaise bouillon als basis voor sauzen om een vleugje exotische smaak toe te voegen aan Vlaamse gerechten zoals stoverijen. Het zal je sauzen een verrassende diepte geven.

 

  • Roerbakgerechten: Voeg een scheutje Thaise bouillon toe aan roerbakgerechten met groenten en vlees voor een smaakvolle twist. Het zal je roerbakgerechten een vernieuwende smaak geven die door jong en oud zal gewaardeerd worden.
  • Marinades: Gebruik Thaise bouillon als onderdeel van een marinade voor vlees, vis of tofu om de smaken te verrijken. Het zal je marinades een heerlijke Aziatische flair geven.
  • Smaakmaker voor aardappelen: Gebruik Thaise bouillon om aardappelen te koken of te stomen, zodat ze een heerlijk Aziatisch tintje krijgen. Het zal je aardappelen een onweerstaanbare smaak geven die je keer op keer wilt proeven.
  • Smaakvolle rijst: Kook je rijst in Thaise bouillon in plaats van water om de rijst een heerlijke smaak te geven. Je zult versteld staan van hoeveel diepte en complexiteit deze eenvoudige stap toevoegt aan je rijstgerechten.

 

Durf te experimenteren en speel met de heerlijke smaken van de Thaise bouillon in combinatie met onze vertrouwde Vlaamse ingrediënten. Ontdek de perfecte balans en laat je creativiteit de vrije loop om een unieke en verrukkelijke culinaire ervaring te creëren. Laat je niet tegenhouden door twijfel, maar omarm het avontuur van het ontdekken van nieuwe smaken en geniet van elk moment in de keuken. En vergeet niet, je kunt ook spelen met onze andere heerlijke bouillons uit het assortiment om nog meer diepte aan je gerechten toe te voegen!

Sublimix-WS-blogbeeld-03MAA-1160x1160-a
Facebook
Pinterest
LinkedIn
Print
WhatsApp
GRATIS KOOKBOEK

Download het Sublimix kookboek

Boordevol lekkere en snelle recepten voor door de week en speciale gelegenheden.

gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100