“Nog op zoek naar het ideale recept om met Kerst op tafel te toveren? Dit hoofdgerecht zal iedereen bekoren. Belangrijk bij dit gerecht is je mise-en-place. De crème van pastinaak kan je terug opwarmen. Je portobello’s staan gevuld klaar om de oven in te gaan. De knolselderrondjes werk je op voorhand af en laat je op kamertemperatuur. Steek ze bij in de oven van de portobello’s, net voor ze eruit uit moeten. Op deze manier hoef je enkel de steaks à la minute te bakken en de saus te maken. Dit is mijn manier van koken voor gasten waardoor ik niets van het feestje hoef te missen!
Misschien heb je gemerkt dat ik aardappelen achterwege liet. Dit maakt dit gerechtje toch net iets lichter verteerbaar en laat ik nog plaats voor een dessert. Maar de echte “die-hards” kunnen er natuurlijk altijd een portie kroketten bij bakken!”
Boordevol lekkere en snelle recepten voor door de week en speciale gelegenheden.