12 december 2017 /

Hapje met forelmousse – recepten eindejaarsmenu

Hapje met forelmousse met een appelbrunoise en komkommer voor vier personen.

Op amper een kwartiertje klaar, superlekker en het ideale hapje voor bij elk feestmenu: ons hapje met forelmousse.

Ingrediënten voor dit hapje met forelmousse (4p)

Bereiding

  • Doe de forel en de zure room in een blender en vermaal tot een mousse. Kruid bij met dille, bieslook, peper en Sublimix kruidenzout.  Wees voorzichtig met zout, want de forel is al vrij zout. Laat even opstijven in de koelkast.
  • Snijd de appel en de komkommer (zonder zaadlijst) tot een fijne brunoise (zeer kleine blokjes).
  • Doe 1 of 2 koffielepels Salade dressing classic over de appel en komkommer, en meng onder elkaar. Laat 15 minuutjes trekken in de koelkast.
  • Doe de forelmousse in een spuitzak. Serveer in een glaasje : onderaan een bodem van appel / komkommer en daarop de forelmousse.
  • Serveren – smakelijk!
Samenvatting
amuse
Recept
Hapje met forelmousse
Kok
Gepubliceerd op
Voorbereidingstijd
Kooktijd
Totale tijd

Wat vind je nog leuk?

© SUBLIMIX 2020