gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100

Hapje met forelmousse – recepten eindejaarsmenu

Hapje met forelmousse met een appelbrunoise en komkommer voor vier personen.

Op amper een kwartiertje klaar, superlekker en het ideale hapje voor bij elk feestmenu: ons hapje met forelmousse.

Ingrediënten voor dit hapje met forelmousse (4p)

Bereiding

  • Doe de forel en de zure room in een blender en vermaal tot een mousse. Kruid bij met dille, bieslook, peper en Sublimix kruidenzout.  Wees voorzichtig met zout, want de forel is al vrij zout. Laat even opstijven in de koelkast.
  • Snijd de appel en de komkommer (zonder zaadlijst) tot een fijne brunoise (zeer kleine blokjes).
  • Doe 1 of 2 koffielepels Salade dressing classic over de appel en komkommer, en meng onder elkaar. Laat 15 minuutjes trekken in de koelkast.
  • Doe de forelmousse in een spuitzak. Serveer in een glaasje : onderaan een bodem van appel / komkommer en daarop de forelmousse.
  • Serveren – smakelijk!

Dit heb je hiervoor nodig

Kruidenzout

 6,00

Salad Dressing Classic

 7,00

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Print
WhatsApp
GRATIS KOOKBOEK

Download het Sublimix kookboek

Boordevol lekkere en snelle recepten voor door de week en speciale gelegenheden.

gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100