gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100

Haal dagelijks een frisse neus

We komen allen te weinig buiten, dat is een feit. De meeste van ons spenderen het grootste deel van de dag binnen door. Terwijl een frisse neus halen zo goed is voor onze gezondheid. We zouden allen zeker wat meer tijd buiten mogen doorbrengen, en bij voorkeur in beweging.

Uit onderzoek is gebleken dat mensen die vaker tijd buiten doorbrengen, minder stress en algemene gezondheidsklachten,  alsook een boost van de stemming en algemene welzijn ervaren. Daarnaast maakt de frisse lucht je tevens productiever.

Advies:

  • Start je dag eens met een kleine wandeling of breng je (klein)kinderen al fietsend naar school, een activiteit van een 20-tal minuten volstaat al.
  • ‘s Ochtends geen tijd? Maak dan samen met je collega van de middagpauze gebruik om even de benen te strekken of plan een avondwandeling in met je partner om samen rustig de volgende dag te overlopen.
  • De natuur opzoeken is een effectieve manier (omwille van de daling van het stresshormoon cortisol, de bloeddruk én de hartslag) om meer “zen” te worden. Je zult er geen spijt van krijgen…
Sublimix-043-PO-Lekkerleven-1080x1080_crop
Facebook
Pinterest
LinkedIn
Print
WhatsApp
GRATIS KOOKBOEK

Download het Sublimix kookboek

Boordevol lekkere en snelle recepten voor door de week en speciale gelegenheden.

gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100