gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100

Een gezonde levensstijl: zo start ook jij ermee

Met onze tips begin jij morgen wél met die gezonde levensstijl.

Tip 1: Ga voor beweging

Een gezonde levensstijl gaat hand in hand met beweging. Schrikt het beeld van sporten in een veel te hete fitness je af? Geen zorgen, want bewegen kan op zoveel manieren. Stevig wandelen met de hond, zwemmen met een vriendin of misschien wel voetballen met je zoontje? Kies de manier van bewegen die jij het leukst vindt.

Tip 2: Schrijf je doelen op

Waarom wil jij starten met een gezonde levensstijl? Omdat je je energieker wilt voelen? Of om gewoon terug in die ene broek te passen? Schrijf het op een post-it en plak die op een goed zichtbare plaats. Zo word je iedere dag herinnerd aan je doel. De perfecte motivatie om je gezonde levensstijl vol te houden!

Tip 3: Spread the word

Nog zo’n tip om je motivatie te boosten: vertel je omgeving dat je voor een gezonde levensstijl gaat. Zo kan je rekenen op extra steun. En hulp op de momenten dat je het net iets moeilijker hebt.

Bovendien zorgt het ook voor een extra motivatie voor jezelf. Je wilt toch niet tegen iedereen zeggen dat je al gestopt bent met je gezonde levensstijl?

 

Tip 4: Kies voor gezonde producten

Maar gezond eten, dat is zo saai.” Een argument dat velen gebruiken om toch maar vast te houden aan die ongezonde levensstijl.

Maar wat als wij je vertellen dat gezond eten ook lekker kan zijn? Als je de juiste producten gebruikt tenminste! Snuister eens door onze recepten en laat je verbazen door onze gezonde producten.

Tip 5: Neem kleine stapjes (en kleinere hapjes)

De laatste maar misschien wel meest belangrijke tip. Ga je te drastische aanpassingen doorvoeren, dan houd je die gezonde levensstijl nooit vol. Snoep je bijvoorbeeld iedere avond voor tv? Dan is het best oké om over te schakelen naar drie snoepavonden per week. Lukt het je? Dan kan je verder blijven afbouwen.

Gezonde levensstijl: aan de slag!

Gedaan met uitvluchten verzinnen, want morgen start jij ermee. Heb je zelf nog goede tips voor wie met een gezonde levensstijl wil beginnen? Aarzel niet om ze in de comments op Facebook achter te laten. Succes!“Vanaf morgen ga ik echt gezonder eten.” Uitstelgedrag, we kennen het allemaal. Maar met deze tips begin jij morgen wél met die gezonde levensstijl. En nog belangrijker: hou je het vol!

Een gezonde levensstijl: zo start ook jij ermee
Facebook
Pinterest
LinkedIn
Print
WhatsApp
GRATIS KOOKBOEK

Download het Sublimix kookboek

Boordevol lekkere en snelle recepten voor door de week en speciale gelegenheden.

gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100