Dipsaus van bieslook en citroen - Sublimix Dipsaus van bieslook en citroen - Sublimix

Dipsaus van bieslook en citroen

De dressings van Sublimix kan je niet enkel gebruiken om een lekkere vinaigrette te maken. In dit recept bijvoorbeeld wordt de French Dressing gebruikt als smaakmaker in een frisse bieslookdipsaus. Ik serveer het hier met grissini maar probeer deze dip ook eens uit met jouw favoriete rauwkost. Overheerlijk en gezond!

Wat heb je nodig voor Dipsaus van bieslook en citroen:

    • 100 g Griekse yoghurt
    • 15 g salad dressing french
    • 13 g bieslook (fijngesnipperd)
    • 1 kl honing
    • 1 el olijfolie
    • peper
    • zeste van citroen

Aan de slag!

    • Meng alle ingrediënten en werk af met wat zestes van citroen en een extra drizzle olijfolie.
    • Serveer de dipsaus met grissini of rauwkost.

Gratis kookboek

Download het Sublimix kookboek

Boordevol lekkere en snelle recepten voor door de week en speciale gelegenheden.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat vind je nog leuk?

© SUBLIMIX 2023