gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100

Deze 7 keukenbasics moet iedere aspirant-chef hebben

Wij selecteerden de 7 keukenbasics die elke aspirant-chef moet hebben. En die koken een stuk makkelijker, leuker en minder tijdrovend maken.

Gezond koken is zoveel leuker in een praktische keuken. Wij selecteerden de 7 keukenbasics die iedereen moet hebben. En die koken een stuk makkelijker, leuker en minder tijdrovend maken.

 

1. Een vijzel

Een vijzel wordt gebruikt voor het fijnmalen van diverse kruiden en specerijen. Eens ze fijngemalen zijn, komen geur en smaak nog meer tot hun recht. Hoewel je vijzels in allerlei groottes en materialen vindt, schaf je best een granieten exemplaar aan. Deze zijn goed zwaar en kunnen niet omvallen terwijl je aan het malen bent!

2. Scherpe messen

Met goede messen wordt koken een koud kunstje. De basic messen? Een koksmes om mee te hakken en te snijden, een broodmes voor je brood, een vleesmes om als boter door je vlees te snijden en een kleiner keukenmes voor het fijnere werk.

3. Een weegschaal

Deze keukenbasic is onmisbaar voor het precisiewerk in de keuken. Vooral als je van bakken houdt, is dit keukenhulpje niet te missen.

4. Een veelzijdige rasp

Een scherpe, veelzijdige rasp gebruik je voor alles. Terwijl de kleine gaatjes perfect dienstdoen voor kazen als parmezaan, is de grovere kant dan weer perfect om appels, wortels, kolen of andere groenten te raspen.

5. Een vergiet

Nummer vijf in onze keukenbasics top zeven. Van pasta tot de meest diverse groenten, een vergiet is het perfecte keukenhulpje om al je gekookte producten in te laten uitlekken.

6. Een garde

Van het kloppen van eiwit tot het roeren in sauzen, een garde is niet te missen bij het maken van heerlijke gerechten. Van kleine tot grote formaten, kies voor een garde die jij lekker in de hand vindt liggen.

7. Een knoflookpers

Fan van knoflook? Dan heb jij ongetwijfeld al een knoflookpers in huis. Door je knoflook te persen, laat je namelijk alle smaken vrij en dat proef je dan weer in je gerechten!

Deze 7 keukenbasics moet iedere aspirant-chef hebben
Facebook
Pinterest
LinkedIn
Print
WhatsApp
GRATIS KOOKBOEK

Download het Sublimix kookboek

Boordevol lekkere en snelle recepten voor door de week en speciale gelegenheden.

gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100