gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100

De lente op je bord

De lente op je bord toveren? Deze seizoensgroenten zijn onmisbaar!

De dagen worden langer, de zonnestralen zijn aangenaam warm en we trekken met z’n allen naar buiten. De lente is duidelijk in het land! Tijd om de lente ook op je bord te toveren. Deze seizoensgroenten zijn dan ook onmisbaar!

Asperges

Wie lente denkt, denkt asperges. De aspergetijd is nu officieel aangebroken. Deze witte smaakbommen zitten vol met vitamine A, C, E en K en zijn dus een perfecte boost voor je gezondheid. Bovendien zijn ze erg veelzijdig: gekookt, geroosterd, in een soepje of een slaatje, … De mogelijkheden zijn eindeloos! Wij zijn vooral fan van de klassieker met boter en ei.

Rabarber

Hoewel vaak verwerkt in gebak of jam, is rabarber wel degelijk een groente. Heb je bijvoorbeeld al eens een compote van rabarber geprobeerd? Door de zure smaak valt rabarber overigens perfect te combineren met zoete ingrediënten.

Spinazie

Vergeet de diepvriesvariant, tijd om te genieten van verse spinazie. In een slaatje, puree of soep? Deze groene krachtpatsers komen perfect tot hun recht in ieder gerecht. Geen wonder dat Popeye fan is.

Prei

Hoewel we prei de afgelopen maanden niet hebben moeten missen (dankjewel winterprei), kunnen we deze groente nu op een andere manier op ons bord introduceren. Vergeet ovenschotels, maar ga voor frisse pasta’s of kruidige quiches.

Radijs

Onmisbaar in ieder zomers slaatje of gewoon als snack tussendoor? Pittige radijsjes boordevol vitamine C! Is de smaak iets te scherp voor je? Rooster ze even in de oven met wat olijfolie.

Wij staan voor je klaar

Je merkt het, de lente heeft weer heel lekkers te bieden! Ben je nog op zoek naar tips in verband met seizoensgroenten? Of verrassende gerechten in combinatie met onze producten? Onze experts helpen je graag verder!
De lente op je bord
Facebook
Pinterest
LinkedIn
Print
WhatsApp
GRATIS KOOKBOEK

Download het Sublimix kookboek

Boordevol lekkere en snelle recepten voor door de week en speciale gelegenheden.

gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100