gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100

De icoontjes van Sublimix uitgelegd

Wist je dat een groot deel van ons assortiment perfect past bij verschillende dieetwensen? Of je nu veganistisch bent, lactose-intolerant of glutenvrij eet, bij Sublimix hebben we vast wat lekkers voor je in petto! En om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken, vind je op al onze verpakkingen en op onze website handige icoontjes bij de producten. Zo zie jij in één oogopslag of een product geschikt is voor jou.

Vegan

Het icoontje met het groene blaadje staat voor veganistische producten. Dat betekent dat deze vrij zijn van dierlijke ingrediënten, perfect voor iedereen die bewust plantaardig eet. Onze veganistische producten bieden een scala aan heerlijke smaken en voedzame opties.

Benieuwd naar ons vegan assortiment? Klik hier.

Lactosevrij

Het icoontje met het melkbusje en de streep erdoorheen geeft aan dat een product lactosevrij is. Dit betekent dat het veilig is voor mensen met een lactose-intolerantie. Onze lactosevrije producten zijn net zo smaakvol en veelzijdig als de rest van ons assortiment.

Ontdek het assortiment hier.

 

Glutenvrij

Het icoontje met de tarwe en de streep erdoorheen wijst erop dat een product glutenvrij is. Dit maakt het geschikt voor mensen met coeliakie of glutenintolerantie. Bij Sublimix geloven we dat glutenvrij eten geen beperkingen hoeft te betekenen, daarom bieden we een scala aan heerlijke glutenvrije opties.

Ontdek het glutenvrije assortiment hier.

Natuurlijke smaak

Het icoontje waarbij E621 doorstreept is, geeft aan dat in dit product geen E621 smaakversterker is verwerkt. Bij Sublimix geloven we in pure, natuurlijke smaken en vermijden we kunstmatige toevoegingen waar mogelijk. Dit betekent dat wat je proeft, puur natuur is.

Ontdek hier alle producten zonder smaakversterkers

Bij Sublimix streven we ernaar om voor iedereen een smaakvolle en voedzame optie te bieden, ongeacht dieetwensen of allergieën. Met onze handige icoontjes op de verpakkingen en op onze website, maken we het gemakkelijk voor jou om de juiste keuzes te maken en te genieten van heerlijk eten. Blijf op de hoogte van onze blog voor meer handige tips, recepten en informatie over onze producten. Eet smakelijk!

Sublimix-WS-04APR-Blogbeeld-1160x1160
Facebook
Pinterest
LinkedIn
Print
WhatsApp
GRATIS KOOKBOEK

Download het Sublimix kookboek

Boordevol lekkere en snelle recepten voor door de week en speciale gelegenheden.

gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100