gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100

Cuissana: nieuwe look, zelfde kwaliteit!

Herken je 'm nog?

Sublieme producten verdienen een sublieme look. Daarom vonden we het hoog tijd om onze Cuissana helemaal in het nieuw te steken. Maak je geen zorgen, aan de kwaliteit zijn we niet gekomen! Wat vind je ervan?

De meeste klanten zullen Cuissana intussen wel kennen. Deze plantaardige bakstof is al jaren een absolute sterkhouder binnen ons gamma. Toch willen we van deze make-over gebruikmaken om je te tonen waarom Cuissana ook vandaag een ongeëvenaarde beleving blijft garanderen, zowel aan het kookvuur als aan tafel.

Cuissana bevat geen schadelijke stoffen bij het bakken

Tijdens het bakken en grillen warmt je bakstof al snel op tot 200°C en meer. Door te bakken met boter, margarine of extra vierge olijfolie komen er toxines vrij. Dit zijn stoffen die je gezondheid op lange termijn ernstig kunnen schaden. Cuissana daarentegen is helemaal bestand tegen deze hoge temperaturen.

100% puur en gezond

Cuissana is een 100% natuurlijke bakstof. Dit plantaardig vet bestaat uit pure cacaoboter in poedervorm. Het aanwezige verzadigde vetzuur stearinezuur heeft bovendien geen negatieve invloed op het cholesterolgehalte en is veilig voor hart- en bloedvaten. Je vindt ook geen additieven, zout, suiker, dierlijke of transvetten terug in het product.

 

Enorm eenvoudig in gebruik

Rol gewoon wat groenten, fruit, vlees, vis of gevogelte in Cuissana en bak of grill de ingrediënten in een warme pan of grill. Je kan het zelfs mengen met kruiden of specerijen. Sausje erbij? Kook het aanbaksel gewoon los in de pan door er wat vocht aan toe te voegen.

Kleine dosis voor een grootse smaak

Cuissana haalt de beste aroma’s en smaken uit je ingrediënten, omdat de bakstof zelf helemaal geurloos en smaakneutraal is. Doordat je jouw ingrediënten bestrooit of paneert, heb je ook altijd een gezonde dosis vetstof binnen. Nooit te veel, altijd voldoende. Je beperkt dus het aantal calorieën dat je opneemt.

Inspiratie nodig om Cuissana te gebruiken in je keuken? Ontdek hier onze recepten.

Cuissana: nieuwe look

Dit heb je hiervoor nodig

Cacaoboter in poeder

 6,00 30,00

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Print
WhatsApp
GRATIS KOOKBOEK

Download het Sublimix kookboek

Boordevol lekkere en snelle recepten voor door de week en speciale gelegenheden.

gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100