gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100

Chinese kool in romige currysaus met kip en noedels

Wat heb je nodig:

  • 500 g kippenfilet
  • wokkruiden
  • saffloerolie
  • 1 Chinese kool
  • 200 g peultjes
  • 1 teentje look (versnipperd)
  • handvol cashewnoten
  • 1 cookmate Thai bouillon
  • 1 dl room
  • 1 cookmate currysoep
  • 300 g noedels
  • sambal (voor de liefhebbers)

Aan de slag!

  • Kruid de kippenfilets met wokkruiden en bak ze in een grote pan met een scheut Haal ze uit de pan als ze mooi gekleurd zijn en houd ze opzij. Ze hoeven niet gaar te zijn, enkel gekorst.
  • Voeg indien nodig terug een scheutje olie toe en roerbak in dezelfde pan de peultjes. Snijd de Chinese kool in repels en voeg ook deze samen met de look en cashewnoten toe. Kruid met Thai bouillon. Voeg nu 1,5 dl water en de room toe. Voeg de currysoep toe voor de smaak en een lichte binding.
  • Kook ondertussen de noedels.
  • Snijd de kip in plakken en doe ze bij in de pan. Je mag het vuur afzetten. De kip gaart in de hete saus maar blijft mals.
  • Voeg de noedels toe en zet alles onder elkaar.
  • Degene die van spicy houden, kunnen hun bordje afwerken met wat sambal.
Spitskool in romige currysaus met kip en noedels 2

Dit heb je hiervoor nodig

Thai groentebouillon

 8,00

Saffloerolie 750ml

 8,00

Wokkruiden

 6,00

Currysoep

 1,20 8,00

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Print
WhatsApp
GRATIS KOOKBOEK

Download het Sublimix kookboek

Boordevol lekkere en snelle recepten voor door de week en speciale gelegenheden.

gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100