gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100

Champignons met burrata

Perfect als aperitiefhapje of als bijgerecht bij je volgende barbecue!

“Misschien wel het kortste recept dat ik ooit maakte voor de Keuken van Liselotte, maar daarom niet minder lekker. Verwen je gasten met deze gevulde paddenstoelen. Perfect als aperitiefhapje of als bijgerecht bij je volgende barbecue. Neem het van mij aan, deze champignons met burrata zijn gewoon mega lekker!”

 

Dit heb je nodig voor champignons met burrata (voor 4 pers.)

  • 500 g Parijse champignons
  • 150 g burrata (Een Italiaanse verse kaas, gemaakt van mozzarella en room)
  • Provençaalse kruiden
  • Kruidenzout
  • Peper
  • Paprikapoeder

Aan de slag!

  • Maak de champignons zorgvuldig zuiver en verwijder de steeltjes.
  • Strooi er Provençaalse kruiden, peper en wat kruidenzout in.
  • Vul ze vervolgens met burrata.
  • Klaar voor de finishing touch? Bestrooi de burrata met wat paprikapoeder.
  • Leg ze op een bakplaatje en bak ze zo’n 15 minuten op de barbecue. Geen barbecue in het verschiet? Bak de champignons met burrata dan 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
  • Laat het smaken!
Champignons met burrata

Dit heb je hiervoor nodig

Kruidenzout

 6,00

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Print
WhatsApp
GRATIS KOOKBOEK

Download het Sublimix kookboek

Boordevol lekkere en snelle recepten voor door de week en speciale gelegenheden.

gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100