24 november 2017 /

Champignonroomsaus

Van bospaddenstoelensoep naar een smeuïge champignongroomsaus? Ontdek snel hoe je het doet!

Onze insta-soepen zijn ideaal als lekker en gezond tussendoortje. Oplossen in koud water, roerend aan de kook brengen, zachtjes laten doorpruttelen en klaar! Maar eigenlijk zijn onze insta-soepen veel meer dan dat. Ze zorgen voor extra smaak in een verse groentesoep. En zijn ook de basis voor overheerlijke sauzen.

Zo ga je aan de slag!

  • Snij 250g witte champignons in schijfjes.
  • Bak of stoof ze aan en kruid met peper, muskaatnoot, salie en een koffielepeltje Sublimix vleesbouillon.
  • Los 3 cookmates (50g) bospaddenstoelensoep op in 20cl warme melk. Giet dit bij de gebakken champignons. De bospaddenstoelen insta-soep maakt room overbodig.
  • Laat even pruttelen.

Heerlijk bij… vleesgerechten!

Wat vind je nog leuk?

© SUBLIMIX 2019