gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100

Brioche met kingkrab en limoen

De definitie van “de eerste indruk”: De manier waarop je over iets of iemand denkt als je er nog niet veel over weet. Wel…met dit hapje ga je de lat meteen hoog leggen ook al is het super makkelijk te maken. Dat moeten de gasten natuurlijk niet weten…? Het is niet enkel visueel een plaatje maar ook een echte smaakbom. Serveer dit met een goed glas champagne en jouw grootste glimlach…want ook voor de kok is het een feestdag nietwaar?

Wat heb je nodig voor Brioche met kingkrab en limoen:

    • 1 blikje kingkrab (netto 200g)
    • 50 g mayonaise (liefst verse)
    • 10 g sriracha
    • 1 el fijngesneden koriander
    • peper
    • 1 el limoensap
    • ¼ avocado
    • 4 dikke sneden briochebrood
    • olijfolie
    • limoenzeste
    • gefrituurde uitjes (bicky uitjes)

Aan de slag!

    • Laat de kingkrab goed uitlekken en dep een beetje droog.
    • Meng de mayonaise met de sriracha.
    • Kruid met wat peper, limoensap, koriander en roer er 1 el van de srirachamayonaise onder.
    • Snijd kleine blokjes van de avocado en roer deze voorzichtig onder de krab.
    • Snijd uit elke snee brood twee rechthoeken. Smeer de toasten in met wat olijfolie en bak ze een 6-tal minuten op een rooster in een oven van 180°.
    • Verdeel de krab over de toasten en werk af met limoenzestes, krokante uitjes en een extra drizzle van de maymonaise.
Brioche met kingkrab en limoen

Dit heb je hiervoor nodig

Bio olijfolie uit Italië

 16,50 82,50

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Print
WhatsApp
GRATIS KOOKBOEK

Download het Sublimix kookboek

Boordevol lekkere en snelle recepten voor door de week en speciale gelegenheden.

gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100