gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100

Bloemkoolpuree met zuiderse groenten en Feta.

Met dit gerecht haal je de zomer in huis.

Wat heb je nodig? (2 personen)

 

 

Aan de slag

  • Verdeel de bloemkool in roosjes, bestrooi met groentebouillon en stoom gaar.
  • Snij de courgettes overlangs in 4 , verwijder de zaadlijsten en snij in blokjes.
  • Snij de puntpaprika in ringen
  • Verhit een pan, strooi er wat cacaoboter in, voeg de courgettes en de puntpaprika toe. Roerbak tot beetgaar.
  • We maken bloemkoolpuree door de bloemkool te mixen met een staafmixer. Voeg het amandelmeel toe om een mooie structuur te verkrijgen. Meng 1 EL cacaoboter onder de puree, voeg naar eigen smaak wat witte peper, nootmuskaat, groentebouillon en zeezout toe.
  • Als de courgettes en paprika beetgaar zijn voeg dan in blokjes gesneden feta toe en gesnipperde peterselie, laat nog 2 minuten stoven en voeg royaal provencaalse kruiden toe, wat zwarte peper en kruidenzout.

 

Giet na het dresseren van de puree en groenten wat olijfolie extra vierge  over de groenten en strooi nog wat extra peterselie over de groenten

Bloemkoolpuree met zuiderse groenten en Feta.

Dit heb je hiervoor nodig

Bio olijfolie uit Italië

 16,50

Groentebouillon

 1,50 75,00

Kruidenzout

 6,00

Tellofix Gold

 1,50 75,00

Cacaoboter in poeder

 6,00

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Print
WhatsApp
GRATIS KOOKBOEK

Download het Sublimix kookboek

Boordevol lekkere en snelle recepten voor door de week en speciale gelegenheden.

gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100