gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100

Auberginewaaier

Wat heb je nodig voor Auberginewaaier:

Aan de slag!

  • Snijd de aubergine in dunne plakjes maar laat het vlees vastzitten aan het kontje.
  • Neem een grote ovenschotel en leg ze erin.
  • Trek de plakjes voorzichtig open en kruid ze rijkelijk met wokkruiden. Druppel daarna wat olijfolie tussen de plakjes.
    Trek de plakjes voorzichtig open en kruid ze rijkelijk met wokkruiden. Druppel daarna wat olijfolie tussen de plakjes.
  • Snijd de tomaten, mozzarella en paprika in plakjes. Duw ze ertussen samen met sliertjes sjalot en een toefjes pesto.
  • Verwarm de oven op 180°C.
  • Kook het water met de bolognesemix en lepel deze saus over de aubergines en werk af met een draai peper.
  • Zet de ovenschotel 45 minuten in de oven bedekt met zilverpapier.
  • Zet nu nog 20 minuten terug zonder zilverpapier.
  • Check zeker dat de aubergine gaar is.
Auberginewaaier

Dit heb je hiervoor nodig

Bio olijfolie uit Italië

 16,50 82,50

Bolognesemix

 1,80 8,50

Wokkruiden

 6,00

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Print
WhatsApp
GRATIS KOOKBOEK

Download het Sublimix kookboek

Boordevol lekkere en snelle recepten voor door de week en speciale gelegenheden.

gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100