gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100

Afvallen zonder dieet? Wij verklappen je enkele tips!

Geen zin om stevig te diëten? Maar wil je wel een aantal kilootjes verliezen? Wij geven je enkele tips!

Geen zin om stevig te diëten? Maar wil je wel een aantal kilootjes verliezen? Afvallen zonder dieet: wij geven je enkele tips!

Ga voor eiwitten en vezels

Associeer jij afvallen met honger lijden? Helemaal mis! Bij afvallen zonder dieet is het net belangrijk een verzadigd gevoel te hebben. Grijp daarom naar voedingsmiddelen die eiwitten en vezels bevatten. Eieren en avocado’s zijn hier perfecte voorbeelden van. Resultaat? Je bloedsuikerspiegel blijft stabiel en jij blijft van de koeken en snoepjes af!

Maak je eigen maaltijden

Helemaal zeker zijn van wat je binnen krijgt? Dan sla je best zelf aan het koken. Kant-en-klare maaltijden bevatten namelijk heel wat suikers, zouten en bewaarmiddelen. Net de ingrediënten die je best kan missen als je wilt afvallen. Op zoek naar gezonde recepten? Houd onze inspiratiepagina in de gaten! Gebruik veel groenten bij het koken. Ze bevatten weinig calorieën en véél voedingsstoffen. Hoeveel groenten je precies moet eten? 300 gram is de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid, maar daar mag je gerust over gaan. Hoe je dat quota behaalt? In ons vorige blogbericht bundelden we enkele tips voor je!

Houd je metabolisme actief

Maaltijden overslaan is nergens voor nodig om af te vallen. Het is net belangrijk om je metabolisme actief te houden. Enkel zo krijg je veel energie én kan je afvallen zonder dieet. Daarom is het belangrijk om op vaste tijdstippen te eten. Elke vier à zes uur iets gezond eten, is de way to go! Gegrilde zalm met asperges bijvoorbeeld? Gezond én lekker!

Maak een weekmenu

Afvallen zonder dieet? Dan is het handig om een weekmenu op te stellen, vol met gezonde keuzes. Op basis hiervan maak je een lijstje en met slechts één trip naar de supermarkt heb je eten voor een hele week. Jouw voordeel? Je verkleint de kans op ongezonde impulsaankopen in de winkel.

Drink veel water

Veel water drinken is perfect om je metabolisme op peil te houden. Bovendien helpt water bij het afvoeren van afvalstoffen en bij het verbranden van vet. Daarnaast raden we je aan een groot glas water te drinken voor iedere maaltijd. Je maag is meteen wat gevuld en je zal vervolgens minder eten. Zónder dat hongergevoel achteraf.

Afvallen zonder dieet: wij weten raad

Houd onze tips in het achterhoofd en jij kan afvallen zonder dieet. Nog vragen? Onze experts staan steeds voor je klaar!
Afvallen zonder dieet? Wij verklappen je enkele tips!
Facebook
Pinterest
LinkedIn
Print
WhatsApp
GRATIS KOOKBOEK

Download het Sublimix kookboek

Boordevol lekkere en snelle recepten voor door de week en speciale gelegenheden.

gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100