Week de saffraan ca. 20 minuten in de room. Pel en snipper de ui en de knoflook.
Spoel de vongole in een ruime hoeveelheid koud water. Verhit de boter in een pan en fruit er de ui en knoflook in. Blus af met de witte wijn en de saffraanroom. Breng aan de kook, roer er ½ theelepel Sublimix groentebouillon doorheen en laat ca. 5 minuten zachtjes inkoken.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar in kokend water met wat zout.
Emondeer de tomaten, verwijder de zaadlijsten, en snijd in kleine blokjes.
Laat de vongole uitlekken en voeg ze toe aan de saus. Stoof de vongole 4-5 minuten in de saus. Voeg daarna de tomatenblokjes toe.
Giet de pasta af en laat hem uitlekken. Besprenkel de pasta met een beetje olijfolie en breng op smaak met een weinig zout en peper. Verdeel de pasta over borden en schep er de vongole met de saus overheen.
Smakelijk!
Boordevol lekkere en snelle recepten voor door de week en speciale gelegenheden.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.