Voor mij moet risotto sappig en smeuïg zijn. Je mag hem zeker niet in een torentje kunnen presenteren. Als je ook van deze versie houdt, is het dus belangrijk dat je veel roert en de bouillon beetje bij beetje toevoegt. Zo komt er veel zetmeel uit de rijstkorrel en krijg je deze kleverige “rijstpap”. Als kers op de taart: boter en parmezaan. Geen gemalen parmezaan uit een pakje, maar wel een mooie blok kaas van goede kwaliteit die je zelf raspt. Als ik naar de hemel ga en daar altijd slank blijf, eet ik elke dag risotto!
Smakelijk!
Boordevol lekkere en snelle recepten voor door de week en speciale gelegenheden.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.