Voor de pesto
Dit kan je al op voorhand doen
Dit entrecote BBQ-recept is slow cooking. Steek daarom op je gemak het vuurtje aan en laat de tijd zijn werk doen. Ondertussen kan jij rustig de pesto, het oliemengsel en de salade maken.
De perfecte pesto
Doe alle ingrediënten in een maatbeker en mix met de staafmixer. Zet het mengsel afgedekt in de koelkast. Deze pesto smeer je straks op de broodjes.
Oliemengsel: de finishing touch voor straks
Neem een kommetje erbij. Maak een mengsel van 5 el olijfolie, zeste en fijngehakte rozemarijn. Zet het kommetje opzij. Dit is straks de finishing touch voor de steak.
Een salade die je doet smelten
Meng de sla met de fijngesnipperde bieslook. Maak een torentje en werk af met de zongedroogde tomaat, pijnboompitten, parmezaankrullen en croutons.
Vleestang in de aanslag!
Nadert je barbecuevuur de perfectie? Dan is het bijna tijd voor de laatste stap van dit entrecote BBQ-recept. Maar eerst nog even de asperges in orde brengen!
Boordevol lekkere en snelle recepten voor door de week en speciale gelegenheden.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.