gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100

Linguini met spinaziesaus en kruidig lamsgehakt

Ontdek hier de ingrediënten en bereidingswijze voor linguini met spinaziesaus en kruidig lamsgehakt

Ingrediënten

  • 1 franse sjalot
  • 1 teentje knoflook
  • een half chilipepertje
  • een halve wortel
  • verse spinazie 500g
  • erwtjes 100g
  • witte wijn (droog) 10cl
  • volle room 40% 10cl
  • kaneel
  • pijnboompitten 30g
  • peterselie
  • Sublimix Kippenbouillon 10cl
  • Sublimix Distelolie
  • linguini (lintpasta) 250g

Bereidingswijze

  • Stoof de sjalot, look, wortel en chilipeper in distelolie op een zacht vuurtje
  • Voeg de spinazie toe en laat aanstoven
  • Voeg 10cl witte wijn toe en laat even inkoken
  • Voeg 10cl sterke kippenbouillon toe en laat even sudderen
  • Doe alles in een blender en mix fijn
  • Kook de erwtjes beetgaar
  • Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan lichtbruin
  • Bak het lamsgehakt en kruid met kaneel, peper en zout
  • Kook de linguini al dente
  • Warm de saus nog eens door, en voeg de room toe. Laat nog even zachtjes inkoken.
  • Voeg op het eind de erwtjes en pijnboompitjes bij de saus, en voeg dan de linguini en het gehakt toe. Zet alles goed onder elkaar, en warm nog even door.
  • Dresseer op het bord, afgewerkt met een beetje peterselie.

Eet smakelijk!

Linguini met spinaziesaus en kruidig lamsgehakt

Dit heb je hiervoor nodig

Kippenbouillon

 1,50 81,50

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Print
WhatsApp
GRATIS KOOKBOEK

Download het Sublimix kookboek

Boordevol lekkere en snelle recepten voor door de week en speciale gelegenheden.

gratis verzending vanaf €50
10% korting bij bestellingen boven €100